Up fénykép alapján készült portrék Slideshow

2 lurko_2
4_es_portre
50 evesek
5_fos_csaldiportre
60 as pár
80_eves_par
Adri_es_parja_rajz
anyaapa_rajz_02
ANYUKA
baba_portre
barackos portré
barbie_rajz
dedi_baba_portre
DSCF4333
Edit_pasija_rajz
farkaskutya rajz
fehér ló
fehér masni
fiatalok portré
FIUK
Gyerek potré
harmonikás
horgász portré
katy_rajz
Kerekes család
Kerekes állatok
manöken portre
Mna s Erik_rajz
Monika 60eves apja
munkatars lany
nagypapa unokái
orosz páros portré
papababa portré
pasi portre
PORTRE
portré és karikatúra
párom portré
páros portré
Reni és én
Rossival rajzon
régi fénykép
VIVI
zsanett_szulokkel

Összes kép: 43 | Create web photo albums with Jalbum | Chameleon skin | Segítség

A portré készítésének a menete általában a következők szerint szokott történni.

1.Átküld fotókat e-mailben a rajzoltatni kívánt személyről, személyekről. Egy-egy személyről lehetőleg többet, hogy kicsit térben is tudjam látni a modell arcát. Közelieket és mosolygósat kérek az arcról, ha lehet. Megjelölheti, hogy melyik képről szeretné a rajzot, de fenntartom a jogot, hogy ebben végül én döntsek.

2.Írja le, hogy mit szeretne láttatni a képen a rajzoltatni kívánt személyről.

3. Addja meg a telefonszámát, a postázási és számlázási címét is, hogy biztos legyen a megrendelés és gyorsabb lehessen a kapcsolat kettőnk között, ha szükséges.

4. Elkészítem a rajzot, lefényképezem, aztán átküldöm e-mailben, hogy lássák mit rajzoltam és, hogy megfelel-e a kép. Ha szükséges, akkor minimálisan tudom a rajzot javítani.

5. Ha megfelel, akkor kérek egy visszajelzést, a postázási cím megerősítését és a honoráriumom átutalását az egyéni vállalkozói számlámra

6. Ha megérkezett a pénz, akkor egy hengerben, ajánlva, elsőbbségivel, postázom a képet és a számlát a megadott címre. Másnap, vagy legkésőbb harmadnap levélküldeményként kézbesíti a postás.

Az árak fekete-fehérben és barnában a következők:Csak fej egyszerű kivitelben 6000 Ft Kidolgozott fej 12000 Ft Kidolgozott fej mellrésszel 14000 Ft Ha többen vannak a képen, akkor fejenként kell számolni a fenti összegek alapján. A háttér + 1000 - 2000 - 3000 – 4000 Ft, az igényektől függően. Színes pasztell esetében az ár a fentiek kétszerese. Postaköltség 1000 Ft (Magyarországra) Nem vagyok Áfa körben, így nem számolok fel Áfát, a megadott árak bruttó összegek. A méret az árat nem módosítja.

Az alábbiak az általános papír méreteim: A/2-es (60x42cmes ), vagy A/3-as (29,7x42cm). Csak indokolt esetben vállalok nagyobb, 50x70, vagy 100x70 cm-es, vagy kisebb 21x29,7cm-es (A/4) méretben rajzot.

Gondolja át mit szeretne és ha megfelel az ajánlatom, akkor kérem a képeket, az instrukciókat, a határidőt, a postacímet, a számlázási címet és a telefonszámot.

Köszönettel:

Zugor Zoltán

Név: Zugor Zoltán
Cím: 6000 Kecskemét, Szigliget utca 7.
Mobil: (+36) 30-206-9911
E-mail: zugor@zugor.hu
Web: http://www.zugor.hu